Liikuntaedut tai verkkopankkimaksu 

Lue alta yleisohje ja vasta sitten maksutapakohtaiset ohjeet

UUSI Liikuntaeduilla maksava jäsen (lue huolella ohjeet alta ennen maksua):

1. Aloita jäsenyys normaalisti korttiasiakkaana (korttiasi ei veloiteta). Näin saat järjestelmästä automaattisesti käyttäjätunnukset ja tarjouksen mukaisen maksuttoman kokeilujakson.
2. Maksa jäsenyyttäsi liikuntaedulla minimissään 3 kuukauden jaksoissa. Jotta korttiasi ei veloiteta,  maksu liikuntaedulla tulee suorittaa viimeistään 3 vuorokautta ennen maksuttoman kokeiluajan loppumista. Jäljellä olevat maksuttomat päivät jäävät käyttöösi maksetun pätkän lisäksi. Katso ohjeet maksuun alempaa tältä sivulta.
3. Lähetä meille kuitti maksustasi (esim. näyttökuva puhelimelta), laitamme korttimaksusi paussille tutustustumisjakson ja maksamasi pätkän ajaksi.
4. Tee  uusi maksu (minimi 3 kk) liikuntaeduilla noin viikkoa ennen maksamasi pätkän umpeutumista, niin korttiasi ei turhaan veloiteta. Jatkamme  korttimaksujen paussia seuraavan maksetun jakson ajaksi.
5. Jos haluat perua jäsenyyden, ilmoita siitä meille sähköpostitse tai tuki-sivun lomakkeella (älä käytä kurssialustalta löytyvää peruutuslinkkiä.) Teemme perumisen takakautta, jotta oikeus materiaaleihin säilyy sinulla maksamasi jakson loppuun saakka.

Entä, jos et voi tai halua syöttää korttiasi järjestelmään tai haluat maksaa verkkopankissa? 

Emme valitettavasti voi manuaalisen työn vuoksi tehdä käyttäjätunnuksia pelkkää maksutonta kokeilujaksoa varten. Tässä tapauksessa voit maksaa minimin kolme kuukautta liikuntaedulla tai verkkopankkimaksuna, ja kun saamme kuitin suorituksestasi, teemme sinulle tunnukset ja oikeudet materiaalihin käsin (saat kirjautumistiedot yleensä pienellä viiveellä, viimeistään seuraavana päivänä). Lisäämme sinulle automaattiasesti tutustumispäivien verran ylimääräisiä päiviä pakettiisi. Lue alla olevat ohjeet loppuun saakka, niin löydät lisätiedot myös verkkopankkimaksuista.

Avaa haluamasi maksutavan tarkemmat ohjeet alla olevasta pudotusvalikosta 

Keho on koti - jäsenyyden minimimaksu on 3 kk kerrallaan. 

3 kk maksu  51 €
6 kk maksu 102 €
12 kk maksu 204 €


JATKAVA,  ENNEN UUDISTUSTA MUKANA OLLUT JÄSEN 

Mikäli olet aloittanut jäsenyyden vanhalla hinnastolla, saat käyttää vanhaa hinnastoasi niin kauan kuin pidät jäsenyyden voimassa, siitä huolimatta että hinta uusille jäsenille voi olla noussut. (Tarkista meiltä tarvittaessa sähköpostilla hinnastosi, jos olet epävarma)

1. Lataa ePassin maksuton mobiilisovellus omasta sovelluskaupastasi.

2. Kirjaudu sovellukseen ePassin käyttäjätunnuksillasi.  

3. Klikkaa ”Valitse toimipiste” -painiketta ja etsi: kehoonkoti.fi / mbody.info  

4. Syötä kurssin tai valmennuksen voimassa oleva hinta ja paina ”Jatka” -painiketta  TAI Jos palvelu ja oikea hinta löytyy pikavalinnoista, voit käyttää vaihtoehtoisesti suoraan sitä.  

5. Vahvista maksu liu’uttamalla nuolta oikealle.  

6. Ota kuitista kuvakaappaus 15 min sisällä ja lähetä se osoitteeseen tiimi (ät) mbody.info

Kerro lähettämässäsi viestissä a) mihin valmennukseen haluat maksun käyttää. Kirjoita myös mahdollinen käyttämäsi tarjous tai alennuskoodi b) sähköpostiosoitteesi kirjautumistunnusten luontia varten.

1. Avaa Smartum Pay sovellus puhelimestasi. SmartumPay-sovelluksen löydät tarvittaessa App Storesta tai Google Play Storesta.

2. Etsi Kehoonkoti.fi -käyttöpaikka Smartum Pay-sovelluksesta

3. Syötä hinta sovellukseen  

4. Kirjoita viestikenttään valmennuksen nimi

5. Pyyhkäise maksu suoritetuksi

6. Lähetä kuitin kuvakaappaus osoitteeseen tiimi (ät) mbody.info  

Kerro lähettämässäsi viestissä  sähköpostiosoite, joka toimii käyttäjätunnuksenasi kirjastoon.

1. Avaa MyEdenred-sovellus (tarvittaessa lataa sovellus ensin AppStoresta tai Google Play Storesta tai käytä MyEdenrediä osoitteessa www.myedenred.fi

2. Paina ”Luo mobiilimaksu” ja hae käyttöpaikkahausta: Kehoonkoti.fi

3. Syötä kurssin tai valmennuksen voimassa oleva hinta ja vahvista maksu  

4. Ota kuitista kuvakaappaus  

6. TÄRKEÄÄ: Aktivoi kuitti käytetyksi

7. Lähetä kuitin kuvakaappaus osoitteeseen tiimi (ät) mbody.info

Kerro lähettämässäsi viestissä a) mihin valmennukseen haluat maksun käyttää. Kirjoita myös mahdollinen käyttämäsi tarjous tai alennuskood b) sähköpostiosoitteesi / käyttäjätunnusta varten 

Setelit tulee lähettää hyvissä ajoin (noin 1 vkon kestää posti nykyisin). Mikäli epäilet, että setelit eivät välttämättä ehdi ajoissa perille, otathan kirjeestäsi kuvan ennen lähetystä, ja lähetät sen meille sähköpostitse.

Kirjeessä tulee mainita: Haluamasi valmennus, lähetyspäivämäärä, oma nimi ja sähköpostiosoite käyttäjätunnusta varten.  

Tarkastathan, että seteli on voimassa ja jokaisen setelin takaa löytyy setelistä riippuen joko allekirjoituksesi tai joissain seteleissä nimesi selkeällä käsialalla kirjoitettuna.  

Meillä ei ole kassapalvelua, joten emme voi ottaa vastaan osittaisia liikuntaetumaksuja tai antaa rahaa takaisin seteleistä. Tarvittaessa pyöristän maksun summaa vastaamaan lähettämääsi seteleiden määrää. Mikäli pyöristysero on merkittävä, huomioin sen jäsenyyspaketin pituudessa.  

Setelit lähetetään osoitteeseen: MBody Ky / Maria Svan, Kolonkulmantie 592, 35530 Lyly.

Maksa jäsenyys klikkamalla alempaa roosalta pohjalta haluamaasi pakettia.

Huom! Kun lisään lahjan saajalle oikeuden jäsenyyteen, hän saa automaattisen tervetulokirjeen, mutta hän ei tiedä, mistä lahja on tullut. Ilmoitathan siis itse lahjan saajalle, että tällainen lahja on tulossa.

Jos haluat, että kirje lähtee lahjan saajalle vasta tietyn päivämäärän jälkeen, ilmoita myös tästä maksun yhteydessä!

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta maksaa pankki- tai luottokortilla, voit maksaa myös verkkopankissa.

Suosittelen aina ensisijaisesti korttimaksua erityisesti jäsenyyden maksamiseen, koska se on meille molemmille helpompi tapa. Kortilla maksaessa jäsenyyden hallinta on onnistuu suoraan omalta käyttäjätililtäsi ja pääset heti kirjautumaan sisään.

Myös korttimaksu on turvallista. Emme itse käsittele tai tallenna korttisi tietoja kassalla. Korttimaksut välittää maailmalla eniten käytössä oleva ja äärimmäisen luotettava Stripe.

Tiesithän, että jos haluat käyttää verkossa mielummin debit- kuin credit -korttia, löydät debit-numeron ja varmistuskoodin kortin kääntöpuolelta.

Verkkokurssi on helppo maksaa myös verkkopankissa, mutta tunnukset kurssialustalle tehdään siinä tapauksessa käsin.

Klikkaa alta sopivan tuotteen linkkiä verkkopankkimaksuun: