Liikuntaeduilla maksaminen ja Määräaikainen jäsenyys

Lue ensin tästä alta yleisohje!


Keho on koti - jäsenyyspakettien hinnoittelu voimassa toistaiseksi:

Minimipaketti 3 kk: 54 €  
Puoli vuotta, 6 kk: 99 €  
Vuosi, 12 kk:  189 €

Määräaikaisten pakettien hinnoittelu on erilainen kuin kuukausiveloitusasiakkaiden.

Mikäli olet uusi jäsen, pakettisi voimassa oloon lisätään automaattisesti kulloinkin voimassa olevan tutustumisjakson verran extrapäiviä.

Kun määräaikainen pakettisi on umpeutumassa ja haluat jatkaa jäsenyyttäsi uudella paketilla, saat pitää saman hinnoittelun, joka oli voimassa aiemmassa paketissasi. Jos pakettien hinnasto on noussut saat uuden ja vanhan hinnan erotuksen verran extrapäiviä. Mikäli haluat siirtyä kuukausiveloitukseen määräaikaisesta paketista, laita minulle viestiä, niin saadaan sinulle aiempi hinnasto myös kuukausioveloitukseen.

Koska jäsenyyden ohjelmisto keskustelee automaattisesti vain maksukorttiasiakkaiden kanssa, saat kirjautumisohjeet ja tervetuloviestin pienellä viiveellä. Yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Avaa haluamasi maksutavan tarkemmat ohjeet alla olevasta pudotusvalikosta

Jos sinulla on vuodenvaihteessa vanhenevaa liikuntaetusaldoa, voit halutessasi käyttää koko summan, ja jäsenyydellesi sen verran pidemmän voimassa olon. 

1. Lataa ePassin maksuton mobiilisovellus omasta sovelluskaupastasi.

2. Kirjaudu sovellukseen ePassin käyttäjätunnuksillasi.  

3. Klikkaa ”Valitse toimipiste” -painiketta ja etsi: kehoonkoti.fi / mbody.info  

4. Syötä kurssin tai valmennuksen voimassa oleva hinta ja paina ”Jatka” -painiketta  TAI Jos palvelu ja oikea hinta löytyy pikavalinnoista, voit käyttää vaihtoehtoisesti suoraan sitä.  

5. Vahvista maksu liu’uttamalla nuolta oikealle.  

6. Ota kuitista kuvakaappaus 15 min sisällä ja lähetä se osoitteeseen tiimi (ät) mbody.info  tai WhatsApilla 0407583528 -

Kerro lähettämässäsi viestissä a) mihin valmennukseen haluat maksun käyttää. Kirjoita myös mahdollinen käyttämäsi tarjous tai alennuskoodi b) sähköpostiosoitteesi kirjautumistunnusten luontia varten.

1. Avaa Smartum Pay sovellus puhelimestasi. SmartumPay-sovelluksen löydät tarvittaessa App Storesta tai Google Play Storesta.

2. Etsi Kehoonkoti.fi -käyttöpaikka Smartum Pay-sovelluksesta

3. Syötä hinta sovellukseen  

4. Kirjoita viestikenttään valmennuksen nimi

5. Pyyhkäise maksu suoritetuksi

6. Lähetä kuitin kuvakaappaus osoitteeseen tiimi (ät) mbody.info tai WhatsApilla 0407583528

Kerro lähettämässäsi viestissä a) mihin valmennukseen haluat maksun käyttää. b) minkä sähköpostiosoitteen haluat kirjautumistunnukseksi.

1. Avaa Eazybreak-sovellus ja kirjaudu sisään tarvittaessa.
 
2. Etsi Kehoonkoti.fi sovelluksesta, vahvista hinta / setelin arvo ja valitse Maksa.

3. Ota kuitista kuvakaappaus 15 minuutin kuluessa ja toimita se joko sähköpostilla tiimi (ät) mbody.info tai WhatsApilla 0407583528 -

Kerro lähettämässäsi viestissä a) mihin valmennukseen haluat maksun käyttää. Kirjoita myös mahdollinen käyttämäsi tarjous tai alennuskood b) sähköpostiosoitteesi kirjautumistunnusten luontia varten.

4. Tarkistamme maksutapahtumasi Eazybreakin kauppiaspaneelista ja merkitsemme setelisi vastaanotetuksi. 

1. Avaa MyEdenred-sovellus (tarvittaessa lataa sovellus ensin AppStoresta tai Google Play Storesta tai käytä MyEdenrediä osoitteessa www.myedenred.fi

2. Paina ”Luo mobiilimaksu” ja hae käyttöpaikkahausta: Kehoonkoti.fi

3. Syötä kurssin tai valmennuksen voimassa oleva hinta ja vahvista maksu  

4. Ota kuitista kuvakaappaus  

6. TÄRKEÄÄ: Aktivoi kuitti käytetyksi

7. Lähetä kuitin kuvakaappaus osoitteeseen tiimi (ät) mbody.info tai WhatsApilla 0407583528

Kerro lähettämässäsi viestissä a) mihin valmennukseen haluat maksun käyttää. Kirjoita myös mahdollinen käyttämäsi tarjous tai alennuskood b) sähköpostiosoitteesi kirjautumistunnusten luontia varten.

Setelit tulee lähettää hyvissä ajoin (noin 1 vkon kestää posti nykyisin).

Kirjeessä tulee mainita: Haluamasi valmennus, lähetyspäivämäärä, oma nimi ja sähköpostiosoite käyttäjätunnusten luomista varten.  

Tarkastathan, että seteli on voimassa ja jokaisen setelin takaa löytyy setelistä riippuen joko allekirjoituksesi tai joissain seteleissä nimesi selkeällä käsialalla kirjoitettuna.  

Meillä ei ole kassapalvelua, joten emme voi ottaa vastaan osittaisia liikuntaetumaksuja tai antaa rahaa takaisin seteleistä. Tarvittaessa pyöristän maksun summaa vastaamaan lähettämääsi seteleiden määrää. Mikäli pyöristysero on merkittävä, huomioin sen jäsenyyspaketin pituudessa.  

Setelit lähetetään osoitteeseen: MBody Ky / Maria Svan, Kolonkulmantie 592, 35530 Lyly.

Maksa jäsenyys klikkamalla alempaa harmaalta pohjalta haluamaasi pakettia.

Huom! Kun lisään lahjan saajalle oikeuden jäsenyyteen, hän saa automaattisen tervetulokirjeen, mutta hän ei tiedä, mistä lahja on tullut.

Ilmoitathan siis itse lahjan saajalle, että tällainen lahja on tulossa. Jos haluat, että kirje lähtee lahjan saajalle vasta tietyn päivämäärän jälkeen, ilmoita myös tästä maksun yhteydessä!

Suosittelen aina ensisijaisesti korttimaksua, koska se on meille molemmille edullisempi ja helpompi tapa.

Kortilla maksaessa jäsenyyden hallinta on onnistuu suoraan omalta käyttäjätililtäsi. Korttimaksu on turvallista. Emme itse käsittele tai tallenna korttisi tietoja kassalla. Korttimaksut välittää maailmalla eniten käytössä oleva ja äärimmäisen luotettava Stripe.

Jos haluat käyttää mielummin debit- kuin credit -korttia, löydät debit-numeron ja varmistuskoodin kortin kääntöpuolelta.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta maksaa jäsenyyttäsi pankkikortilla, voit maksaa jäsenyyden verkkopankissa klikkamalla alta sopivaa pakettia. Muistathan tällöin itse uusia tilauksen <3. Jos maksat sittenkin mielummin kortilla, klikkaa tästä.