Hengitä oikein ja säätele stressiä

Hengitä oikein ja säätele stressiä - 4 vkon harjoitusohjelma

Säädä vireystilaasi kehosi avulla ja opi olemaan arjessakin läsnä itsellesi. Lue lisää ja ilmoittaudu!
KURSSI ON SUUNNATTU SINULLE, KUN HALUAT
 
 • Oppia hengittämään oikein
 • Haluat arvostaa itseäsi ja tuntemuksiasi enemmän
 • Säädellä stressitasojasi ja vireystilaasi kehon avulla 
 • Oppia ottamaan vastaan kipua, kireyttä tai ahdistuksen tunteita
 • Olemaan enemmän läsnä ilolle ja onnelle tässä hetkessä
 • Tuntea itsesi entistä syvemmin 
 • Löytää rakastavamman ja armollisemman suhteen kehoosi
KEHO ON KOTISI. Onko sinulla valta päättää MILLAISTA SIINÄ ON ASUA?

Valmennuksen harjoitteilla juurrutat itsesi kehoon ja opetat hengitystäsi käytännössä. 4 viikkomoduulia pitävät sisällään kompakteja videoita ja harjoituksia, joiden avulla opit hallitsemaan vireystilaasi ja stressitasojasi, hengittämään koko keholla, olemaan läsnä hetkessä ja arvostamaan kehoasi entistä enemmän.

SYVÄHENGITYS, RENTOUS JA LÄSNÄOLO
osaksi arkeasi?

Kurssi ei ole sinua varten, jos haluat nippelitietoa hengityksestä ja kehosta. Sen sijaan kurssi opettaa sinut säätelemään vireystilaasi ja regointiasi ympäristöön ja omiin tuntemuksiisi käytännön kautta.

Jos et ole valmis tekemään 4 viikon ajan yksinkertaisia harjoituksia tämän saavuttamiseksi, en suosittele osallistumista. Koska syvempi hengitystapa, kehotietoisuus ja läsnäolo ovat taitoja pelkän tiedon sijaan, tuloksia tulee vain tekemällä!

MITÄ SAAT VALMENNUKSESTA

 • Opit hengittämään koko keholla hartioiden sijaan: Niska-hartiaseudun kireydet voivat vähentyä merkittävästi, kun apuhengityslihaksesi jäävät pysyvälle lomalle
 • Saat työkalut vireystilasi säätelyyn: Opit rauhoittamaan kehosi ja mielesi yksinkertaisilla menetelmillä, ilman pakottamista 
 • Jaksamisesi parantuu, kun osaat säädellä vireystilaasi ja ohjata kehon palautumaan silloin, kun stressitasot uhkaavat nousta.
 • Kun aistit kireyksiä tai kipuja, opit ottamaan ne vastaan niin, että kehosi ei pahenna noidankehää reagoimalla kipuun väärin.
 • Opit hengittämään nenän kautta, silloinkin, kun nenä on tukkoinen. Samalla vähennät liikahengityksen haittoja ja lasket stressitasojasi.
 • Olosi on kaikin puolin parempi, kun hengitys ja hermoston toiminta tasapainottuu. (Autonominen hermosto vaikuttaa myös autoimmuunisairauksien oireisiin.)
 • Kun opit, miten helppoa omaan oloon on vaikuttaa, ihmettelet, miksei näitä asioita opeteta jo alakoulussa! 

OMA TARINANI

Olen aina ollut hyvin herkistynyt keholleni, mutta suhteeni kehoon ei ole aina ollut niin arvostava kuin nyt. Aiemmin kuuntelin kehoani lähinnä arvostellen. Mitä väsyneempi tai kipeämpi se oli, kuten usein suorittajalla on, sitä vähemmän halusin kiinnittää siihen huomiota.

Kaikki muuttui, kun lähdin opiskelemaan psykoterapeuttisen keho- ja liiketyöskentelyn ammattilaiseksi. Tanssi-liiketerapian opintojen aikana opin uudenlaisen suhtautumistavan kehooni. Ymmärsin, että keho on koti. Tätä ajatusta koen myös tehtäväkseni välittää maailmassa. 

Haluan auttaa sinuakin arvostamaan omia tuntemuksiasi ja elämään rohkeasti niitä kuunnellen. Niinpä paketoin kaikkein tärkeimmät harjoitukset ja tein niistä tämän kurssin, jotta sinäkin voisit löytää kehosi ja oppia tekemään siitä itsellesi turvallisen paikan olla.
Koska olet kiinnostunut hengityksestä ja kehotietoisuudesta, osa kurssin harjoituksista voi olla sinulle jo ennestään tuttuja. Saattaa jopa olla, että ajattelet, että tämä teemahan on ihan maalaisjärkeä eikä tätä tarvitse opettaa.

Joskus yksinkertaiset asiat ovat kuitenkin niitä, mitä meidän eniten elämässä täytyisi harjoitella. Tieto ei aina ole yhtä kuin taito... Siispä tämä kurssi painottuukin käytännön harjoituksiin ja tarjoaa yksinkertaisen ja selkeän ohjelman tavoitteisiin pääsemiseksi. Tavoitteeseen päästään toiminnan ja käytännön kautta.
Näiden harjoitusten avulla olen saavuttanut paremman läsnäolon ja oppinut säätelemään stressitasojani. Olen käyttänyt tällä kurssilla opettamiani menetelmiä vuosien ajan asiakastyössä. Yllätys on ollut monelle suuri, kun avaimet parempaan hyvinvointiin ovatkin löytyneet omasta kehosta erilaisten ulkoisten ja sanallisten järkeilyjen sijaan.

OPI SÄÄTELEMÄÄN VIREYSTILAASI

STRESSIIN TOTTUU... ja
ylivireystilasta tulee helposti opittu tapa


Kokeile yksinkertaisia menetelmiä, joiden avulla saat säädeltyä hermostosi vireystilaa ja löydät kehostasi turvallisemman kodin silloinkin kun myrskyää.


Kun tulet kurssille ja asetat 4 viikon aikana harjoitukset kehosi muistiin -> jatkossa tulokset pääsevät toteutumaan elämässäsi, mitä ikinä teetkin.

Kuulostaisiko läsnäolevampi ja rennompi keho tai virkeämpi mieli hyvältä vai vieläkö mietityttää?

OSAANKO RENTOUTUA?

Älä pelkää! Tällä kurssilla ei  ole pakko rentoutua ;). Tarkoituksena ei ole pakottaa kehoa rentoutumaan vaan oppia huomaamaan ja hyväksymään, mitä kehossasi tapahtuu. Rentoutuminen tapahtuu itsestään.

Mietityttääkö heittäytyä tuntemattomaan? Osallistuminen on riskitöntä! Jos et ole tyytyväinen, peru vain osallistumisesi sähköpostitse 14 vuorokauden sisällä, niin palautan rahasi sen enempää kyselemättä.


MITÄ KURSSI VAATII?

Harjoitusvideot ovat tehokkaita ja menevät suoraan asiaan. Viikottain tulee noin kaksi uutta harjoitusta ja lyhyt intro viikon teemaan.

Voit suorittaa kurssia omaan tahtiin tai noudattaa  tekemääni valmista suunnitelmaa. 

Kurssille osallistuminen on myös tekniikan puolesta todella vaivatonta ja onnistuu kaikilla laitteilla.


 • 4 vkon ohjelma helppoja ja tehokkaita harjoituksia hengitykselle, vireystilalle ja läsnäololle

 • 8 extraharjoitusta hengityksesi vapauttamiseen (arvo 25 €)

 • 2 bonusvideoa, jotka auttavat sinua asettumaan kehoosi (arvo 55 €)

 • Saat kaikki materiaalit pysyvästi käyttöösi

Seuraava askel - Klikkaa ilmoittautumisnapista kassalle ja aloita harjoittelu

-50 % erikoistarjous

42
 • sis. alv 24 %

ILMOITTAUDU NYT


Ilmoittaudu ilman riskiä - kurssilla on lakisääteinen 14 vrk peruutusoikeus

Harjoittele luottamaan kehoosi ja säätelemään vireystilaasi. 
Jos nyt ei ole oikea aika ilmoittautua, milloin on?

Milla

Suosittelen kyllä kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Jokaisen olisi tärkeää oppia rauhoittumaan kiireisen arjen keskellä, hengittää ja antaa keholle lupa vain olla ja rentoutua.

Elina


Tutustuin hengitysharjoituksiin ja ne toivat ikään kuin rauhaa ja pehmeää oloa keuhkojen alueelle. Taidan ottaa tuosta 1-10 -hengityksestä nukahtamisrituaalin!

Nimetön
palaute

Puhut niin rauhoittavasti, että se on ihan valtavan helpottavaa. Niin helpottavaa, että melkein rupesin itkemään. Minulla on tiettyjen taustaani liittyvien asioiden takia suuri taipumus ylivireyteen ja kierroksilla olemiseen, ja olen tavallaan jo aika pitkällä sen työstämisessä. On vaan niin helpottavaa, kun ulkoapäin tulee kerrankin rauhoittavaa ja kierroksia laskevaa ärsykettä noin maadoittavasti. Yleensä tilanne on se, että sisälläni "taistelen" kiihtymistä ja ylivireyttä, kierroksille menoa vastaan, kun vuorovaikutus tai järkyttävät tai vain voimakkaita tunteita herättävät asiat kiihdyttäisivät minua monesti ihan liikaa. Kiitos!

Ilana


Suosittelen valmennusta arjen taukoa kaipaavalle. Marialla on kiva, selkeä ja myönteinen tapa selittää ja ohjata.

Pirjo

Ohjeiden toimivuus!!! Ei parannettavaa. Rauhallinen, selkeä ohjaus. Lyhyet videot joihin pystyy palaamaan aina uudelleen.

Palleahengityksen aktivointi on ollut käänteentekevä arjen pelastaja! Minulla on fibromyalgia ja neuropaattiset kivut. Ennen kurssia sydän jyskytti niin kovaa korvissa kun illalla pääni tyynyyn painoin, etten saanut senkään takia unta. Siis täysin yliaktiivinen sympaattinen hermosto minulla.

Hengitysharjoitukset alkoivat parantaa oloani jo ensimmäisestä viikosta alkaen kun parasympaattinen hermosto alkoi vahvistumaan, ja sydämen jyske on vaimennut!
Hengitysharjoituksilla on tutkitusti vaikutusta hermostoomme. Suosittelen kaikille fyysisesti ja/tai psyykkisesti kipuileville, jännittäjille, raskaana oleville, urheilijoille, no...ihan kelle vaan!

Olen ikuisesti kiitollinen tästä kurssista.

KURSSIRUNKO

VALMENTAJA

Maria Svan

Body, movement and voice coach, MA, Dance-movement therapist

Keho on koti. 
Pidä sitä hyvänä <3

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmoittautumisen kanssa, laitathan viestin osoitteeseen [email protected]